На трасі Київ-Чоп патрульні затримали водія без посвідчення, який пропонував хабар

Дата:

Previous

Next

Сьогодні на початку 10-ї години на 31 км автодороги Київ – Чоп патрульні побачили авто ВАЗ, водій якого рухався з порушенням ПДР.

Поліцейські зупинили цей транспортний засіб та повідомили чоловікові причину його зупинки. Під час розгляду адміністративної справи, 33-річний водій повідомив інспекторам, що в нього відсутнє посвідчення водія відповідної категорії. Аби патрульні не складали адміністративний матеріал за керування без документів, водій почав пропонувати неправомірну вигоду, в розмірі 600 гривень.

Оскільки попередження про кримінальну відповідальність за надання хабаря службовій особі не подіяло, водія затримали та викликали слідчо-оперативну групу, аби належним чином зафіксувати факт. Окрім того, під час спілкування, поліцейські виявили у нього явні ознаки сп’яніння. Водієві запропонували пройти огляд. Однак категоричний факт відмови від проходження огляду інспектори фіксували в присутності 2-х свідків.

Автомобіль евакували на майданчик тимчасового зберігання транспортних засобів. На порушника все ж склали адміністративні матеріали за ч.1 ст.130 (Керування в стані сп’яніння) КУпАП та за ч. 1 ст. 126 (Керування водієм без відповідних документів)КУпАП.

Популярные

Другие статьи
Related

Як навчити дитину читати

Навчити дитину читати - це захопливий і важливий етап...

Как выбрать клуб для занятий фитнесом

Фитнес Киев Выбор подходящего клуба для занятий фитнесом играет важную...

Английский язык для детей по методике Helen Doron

Англійська для дітей Хелен Дорон Изучение английского языка с раннего...