У Білій Церкві патрульні виявили набір «цікавих речей» у водія позашляховика Toyota

Дата:

Сім рацій; електрошокер; рукавички; газовий балон терен 4М; металевий телескопічний кийок; два арматуроріза; координатний навігатор гармін; рулон клейкої стрічки; сім сім-карток для мобільного; набір викруток різних розмірів; дві фомки; два ломи; ніж тактичний та предмет, схожий на глушник до зброї, – ось такий набір «цікавих речей» білоцерківські патрульні виявили у водія позашляховика.

Подія трапилася у суботу, 22 лютого, на 14 км автодороги Київ – Одеса. Екіпаж інспекторів зупинив автомобіль Toyota Land Cruiser, що підпадав під орієнтування.

За кермом авто перебував 38-річний мешканець столиці. Окрім водія в салоні позашляховика був ще 48-річний мешканець Київщини. 

Під час перевірки документів на автомобіль, увагу патрульних привернув розмитий шрифт тексту та спосіб його нанесення на бланк. Пояснити походження документу на автомобіль чоловік не зміг. 

Спілкуючись з поліцейськими, водій помітно нервував. Тож, охоронці порядку провели огляд позашляховика, під час якого виявили наступне: сім рацій; електрошокер; рукавички; газовий балон терен 4М; металевий телескопічний кийок; два арматуроріза; координатний навігатор гармін; рулон клейкої стрічки; сім сім-карток для мобільного; набір викруток різних розмірів; дві фомки; два ломи; ніж тактичний та предмет, схожий на глушник до зброї.

Для встановлення всіх обставин події на місце викликали слідчо-оперативну групу Києво-Святошинського відділу поліції. Надалі цією справою займатимуться слідчі.

Джерело: Патрульна поліція України

Популярные

Другие статьи
Related

Як навчити дитину читати

Навчити дитину читати - це захопливий і важливий етап...

Как выбрать клуб для занятий фитнесом

Фитнес Киев Выбор подходящего клуба для занятий фитнесом играет важную...

Английский язык для детей по методике Helen Doron

Англійська для дітей Хелен Дорон Изучение английского языка с раннего...