У Києві на вулиці Бальзака патрульні врятували жінку від падіння з висоти, яка за допомогою мотузки з простирадла спускалася з 6 поверху

Дата:

«Допоможіть, там жінка спускається з 6-го поверху за допомогою мотузки з простирадла» — саме таки виклик отримали столичні патрульні.

Учора вдень на службу 102 зателефонувала працівниця дитячого садочку та повідомила, що на вулиці Бальзака, жінка спускається з балкону 6-го поверху за допомогою імпровізованої мотузки з простирадла.

За лічені миті патрульні Ілля Коробка та Денис Діхтяр прибули за вказаною адресою, де виявили жінку вже на рівні балкону п’ятого поверху. Поліцейським жінка повідомила, що ледве тримається й ось-ось впаде, бо вже не відчуває ані рук, ані ніг.

Поліцейські одразу ж піднялися на вказаний поверх й розповіли про ситуацію власникам квартири аби ті, надали доступ до балкона.

Лічені секунди й патрульні перехоплюють жінку, після чого спільними зусиллями затягують на балкон, рятуючи від падіння з висоти.

Жінка не змогла пояснити свій вчинок, лише розповіла, що таким чином збиралася вийти на зустріч зі знайомим, але не розрахувала власні сили.

На щастя, й цього разу патрульні виявилися першими та змогли попередити фатальні наслідки, до яких ледь не призвела власна необачність.

Патрульна поліція — 24/7 на варті Вашого спокою та правопорядку.

#Kyivpatrol

Популярные

Другие статьи
Related

Як навчити дитину читати

Навчити дитину читати - це захопливий і важливий етап...

Как выбрать клуб для занятий фитнесом

Фитнес Киев Выбор подходящего клуба для занятий фитнесом играет важную...

Английский язык для детей по методике Helen Doron

Англійська для дітей Хелен Дорон Изучение английского языка с раннего...