У Києві на вулиці Борщагівська двоє малолітніх дітей залишились вдома без нагляду й вчинили пожежу: подробиці

Дата:

Previous

Next

Сьогодні, близько 9-ї години ранку, патрульним надійшов виклик про пожежу в одному з багатоповерхових будинків, що на вулиці Борщагівській. Заявник розповів, що до цього звернулись двоє сусідських малолітніх дітей, які вибігли з квартири та попросили допомоги.

За лічені хвилини відразу декілька екіпажів патрульної поліції прибули за вказаною адресою. З однієї з квартир валив густий чорний дим. Відразу ж на місце події інспектори викликали рятувальників та швидку медичну допомогу. Патрульні, не гаючи жодної хвилини, евакуювали мешканців будинку та забезпечили охорону місця події.

За попередньою інформацією, двоє малолітніх дітей: 2-річна дівчинка та 6-річний хлопчик залишилися вдома без нагляду дорослих та, ймовірно, внаслідок необережного поводження вогнем спричинили займання шпалер. Після того, як густий дим заполонив квартиру, діти вибігли з приміщення та постукали до сусідів.

На щастя, малеча не постраждала. Лікарі оглянули дітлахів, їхній стан задовільний та в шпиталізації не виникло необхідності.

Рятувальники швидко ліквідували пожежу. На місце події патрульні викликали слідчо-оперативну групу для подальшого з’ясування обставин цієї події, також про ситуацію поліцейські сповістили інспектора з ювенальної превенції.

Нагадуємо про основні поради для батьків, які вимушені залишати дітей вдома: http://bit.ly/2TKUPHu

Крім того, нагадуємо, про відповідальність батьків перед законом. Відповідно до чинного законодавства, якщо з дитиною, яка молодше 14 років, що-небудь трапиться або вона здійснить будь-яке правопорушення, то за її дії будуть відповідати батьки.

Джерело: Патрульна поліція України

Популярные

Другие статьи
Related

Як навчити дитину читати

Навчити дитину читати - це захопливий і важливий етап...

Как выбрать клуб для занятий фитнесом

Фитнес Киев Выбор подходящего клуба для занятий фитнесом играет важную...

Английский язык для детей по методике Helen Doron

Англійська для дітей Хелен Дорон Изучение английского языка с раннего...