У Києві на вулиці Митрополита Василя Липківського патрульні за 20 хвилин затримали грабіжника

Дата:

Менше ніж 20 хвилин знадобилося столичним патрульним аби виявити чоловіка, який, ймовірно, причетний до скоєння грабунку

Вчора, близько опівночі, на службу 102 надійшло повідомлення про грабіж на вулиці Митрополита Василя Липківського, що у Солом’янському районі столиці. Зі слів потерпілої, коли вона поверталася додому, ззаду до неї підійшов чоловік, наніс кілька ударів та заволодів її речами. Наживою невідомого стали 2 мобільних телефони та гаманець з грошовими коштами й банківськими картками.

Жінка не розгубилася та швидко зателефонувала до поліції, надавши детальний опис одягу свого кривдника, що стало в нагоді поліцейським під час його пошуку. 

Відпрацьовуючи отриману інформацію, на одній із прилеглих вулиць, патрульні помітили чоловіка схожого за описом, що надала потерпіла. Під час поверхневої перевірки у громадянина інспектори виявили телефони та жіночий гаманець. Пояснити походження виявленого 39-річний чоловік не зміг.

Поліцейські затримали громадянина, а на місце події викликали слідчо-оперативну групу для подальшого з’ясування обставин цієї події та надання правової кваліфікації діям громадянина.

Джерело: Патрульна поліція України

Популярные

Другие статьи
Related

Як навчити дитину читати

Навчити дитину читати - це захопливий і важливий етап...

Как выбрать клуб для занятий фитнесом

Фитнес Киев Выбор подходящего клуба для занятий фитнесом играет важную...

Английский язык для детей по методике Helen Doron

Англійська для дітей Хелен Дорон Изучение английского языка с раннего...