У Києві п’яний водій Range Rover потрощив шість автівок

Дата:

Previous

Next

Днями, на службу 102, надійшло повідомлення про ДТП на проспекті Перемоги.

За попередньою інформацією, водій автомобіля Rover не був уважним за кермом, не оцінив дорожньої обстановки, не обрав безпечної швидкості руху, безпечної дистанції для руху та скоїв зіткнення з транспортним засобом Volkswagen. Внаслідок некерованого руху, спричиненого зіткненням вищевказаних авто, механічних пошкоджень зазнали ще 4 автівки: Daewoo, Chevrolet, Skoda та Renault.

Окрім того, спілкуючись з 38-річним керманичем транспортного засобу Rover, інспектори помітили у нього явні ознаки алкогольного сп’яніння. Чоловік погодився пройти огляд на стан сп’яніння, результат — 1,60 проміле, що перевищує дозволений рівень майже у 8 разів.

На керманича поліцейські склали протокол за ч.1 ст.130 (Керування транспортним засобом у стані сп’яніння) та протокол за ст. 124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП). Також, під час оформлення автопригоди, патрульні виявили у двох учасників ДТП, а саме водіїв автомобілів Skoda та Volkswagen відсутність поліса (договору) обов’язкового страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних засобів (страхового сертифіката «Зелена картка»), через що на кермувальників були винесені постанови за ч.1 ст.126.

Патрульна поліція закликає дотримуватися ПДР та поважати інших учасників дорожнього руху, а також в жодному разі не сідати за кермо в стані сп’яніння.

Джерело: Патрульна поліція України

Популярные

Другие статьи
Related

Як навчити дитину читати

Навчити дитину читати - це захопливий і важливий етап...

Как выбрать клуб для занятий фитнесом

Фитнес Киев Выбор подходящего клуба для занятий фитнесом играет важную...

Английский язык для детей по методике Helen Doron

Англійська для дітей Хелен Дорон Изучение английского языка с раннего...