У Києві під час сварки зять металевою палицею побив тестя

Дата:

Під час словесної перепалки зять схопив металеву палицю та вдарив тестя по голові.  Наразі життю потерпілого нічого не загрожує. Слідчі розпочали кримінальне провадження.

До Дніпровського управління поліції від місцевої мешканки надійшло повідомлення про те, що у квартирі на вулиці Тампере побили її батька. За вказаною адресою виїхала слідчо-оперативна група, яка провела огляд місця події, та лікарі.

Як розповів тимчасово виконувач обов’язків начальника Дніпровського управління поліції Олег Кулик, до жінки завітав чоловік, із яким вона розлучається, а у цей момент прийшов її батько та між родичами стався конфлікт:

«Під час словесної перепалки гість схопив металеву палицю та вдарив нею 53-річного чоловіка по голові, а потім втік. Через кілька годин ми розшукали зловмисника та затримали його у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України».

У квартирі експерти виявили та вилучили речовий доказ та відправили на проведення експертизи. Потерпілого госпіталізували до медичного закладу із відкритою черепно-мозковою травмою. Наразі його життю нічого не загрожує.

«Затриманому оголосили про підозру у вчиненні злочину, передбаченому частиною першою статті 121 Кримінального кодексу України, це – умисне тяжке тілесне ушкодження. За скоєне йому загрожує до восьми років позбавлення волі. Вирішується питання щодо обрання затриманому запобіжного заходу», – додав Олег Кулик.

Джерело: Нацполіція України

Популярные

Другие статьи
Related

Як навчити дитину читати

Навчити дитину читати - це захопливий і важливий етап...

Как выбрать клуб для занятий фитнесом

Фитнес Киев Выбор подходящего клуба для занятий фитнесом играет важную...

Английский язык для детей по методике Helen Doron

Англійська для дітей Хелен Дорон Изучение английского языка с раннего...