У Києві поліцейські затримали чоловіка за крадіжку 300 000 гривень із банківського сейфу

Дата:

Шляхом віджиму вхідних дверей  зловмисник проник в середину приміщення та викрав гроші. Затриманому загрожує до восьми років позбавлення волі.

Подія сталася на вулиці Євгена Коновальця, що у Печерському районі столиці. В одному із відділень банку спрацювала сигналізація, куди негайно виїхали працівники охоронної фірми та правоохоронці. 

Правоохоронці оглянули місце події, переглянули відео з камер спостереження та встановили, що невідомий шляхом віджиму вхідних дверей проник в офіс, звідки викрала із сейфу понад 300 000 гривень. Камери зафіксували чоловіка,  а працівники поліції у результаті комплексу оперативно-розшукових заходів затримали зловмисника. Ним виявився 48-річний  уродженець Донеччини. 

Під час санкціонованого обшуку за місцем мешкання фігуранта правоохоронці виявили та вилучили викрадені грошові кошти. За даним фактом слідчим відділом Печерського управління розпочато кримінальне провадження за ч. 4 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Фігуранту загрожує до восьми років позбавлення волі. 

Джерело: Нацполіція України

Популярные

Другие статьи
Related

Як навчити дитину читати

Навчити дитину читати - це захопливий і важливий етап...

Как выбрать клуб для занятий фитнесом

Фитнес Киев Выбор подходящего клуба для занятий фитнесом играет важную...

Английский язык для детей по методике Helen Doron

Англійська для дітей Хелен Дорон Изучение английского языка с раннего...