У Києві поліцейські затримали чоловіка за виготовлення і збут наркотиків

Дата:

Previous

Next

Під час санкціонованого обшуку в помешканні затриманого правоохоронці виявили та вилучили амфетамін та обладнання для його виготовлення. За цінами «чорного ринку», вартість вилученого становить понад 200 000 гривень.

Слідчі Дніпровського управління поліції спільно з працівниками управління протидії наркозлочинності поліції Києва задокументували протиправну діяльність 34-річного місцевого мешканця.

Чоловік займався виготовленням і збутом наркотичного засобу амфетамін. Під час санкціонованого обшуку у помешканні, де проживав зловмисник, працівники поліції виявили близько 250 грамів речовини, схожої на амфетамін, прекурсори, хімічні реактиви, колби та інше лабораторне обладнання.

Виявлене вилучили та направили на експертне дослідження, а правопорушника затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Фігуранту повідомили про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Затриманому загрожує до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Правоохоронці проводять заходи, спрямовані на встановлення та затримання інших осіб, причетних до збуту наркотиків на території міста Києва.

Джерело: Національна поліція України

Популярные

Другие статьи
Related

Як навчити дитину читати

Навчити дитину читати - це захопливий і важливий етап...

Как выбрать клуб для занятий фитнесом

Фитнес Киев Выбор подходящего клуба для занятий фитнесом играет важную...

Английский язык для детей по методике Helen Doron

Англійська для дітей Хелен Дорон Изучение английского языка с раннего...