Перемога чоловічої збірної України в Македонії

Дата:

В рамках підготовки до чемпіонату Європи чоловіча збірна України взяла участь у міжнародному турнірі «Branko Hadziiljoski – Chajka», що відбувся у Скоп’є. До столиці Македонії вона вирушила у такому складі: зв’язуючі – Володимир Ковальчук, Владислав Діденко та Дмитро Шломін; ліберо – Денис Фомін та Горден Брова; діагональні – Дмитро Віецький та Юрій Томин; догравальники – Олег Плотницький, Ян Єрещенко, Тимофій Полуян та Олег Шевченко; центральні блокуючі – Максим Дрозд, Юрій Семенюк, Дмитро Терьоменко та Олександр Гладенко. Через травму на невизначений термін вибув діагональний Володимир Тевкун.

Виступили наші волейболісти добре. У півфінальному матчі вони завдали поразки суперникам із Македонії – 3:1. У другому матчі з таким же рахунком Бельгія здолала Болгарію. Тож у фіналі підопічні Угіса Крастіньша зійшлися з бельгійцями. І знову не залишили опонентам шансів – 3:1 (25:22, 22:25, 25:20, 25:21), таким чином, виборовши головний приз турніру!

Тепер наша команда вирушить до польського міста Спала, де в місцевому Центрі олімпійської підготовки проведе заключний етап підготовки до континентальної першості. Це стало можливим завдяки домовленості президентів національних федерацій України і Польщі під час перебування нашої делегації на жіночому ЧЄ у Лодзі, та за підтримки Мінмолодьспорту. У Спала підопічні Угіса Крастіньша тренуватимуться паралельно з волейболістами збірної Польщі й проведуть кілька спарингів з місцевими клубами (зокрема, з «Катовіце»).

Нагадаємо, що на ЧЄ-2019 українська команда потрапила до групи D, яка зіграє в Роттердамі та Амстердамі. Її суперниками будуть збірні Нідерландів, Польщі, Чехії, Естонії та Чорногорії.

Популярные

Другие статьи
Related

Як навчити дитину читати

Навчити дитину читати - це захопливий і важливий етап...

Как выбрать клуб для занятий фитнесом

Фитнес Киев Выбор подходящего клуба для занятий фитнесом играет важную...

Английский язык для детей по методике Helen Doron

Англійська для дітей Хелен Дорон Изучение английского языка с раннего...