Юрій Філіпов очолив збірну України!

Дата:

На минулому тижні в офісі ФВУ було людно: до Києва з’їхалися тренери та керівники команд Суперліги та вищої ліги для того, щоб взяти участь у розширеному засіданні Тренерської комісії ФВУ.

За останні 8–10 років подібні заходи у Києві ніколи не збирали такої кількості волейбольних людей, як зараз: актовий зал Федерації цього разу ледве зумів умістити усіх гостей. На розширене засідання тренерської комісії прибули представники практично усіх діючих клубів, і не даремно: одним з головних питань, які розглядалися у колі професіоналів, був формат нового чемпіонату України сезону-2015/16.

Іншою важливою темою зустрічі було затвердження тренерів збірних команд України. Символічно, що на розширеному засіданні тренерської комісії були присутні наставники чоловічої та жіночої студентських збірних України, які лише недавно з надзвичайно високим результатом завершили змагання на Універсіаді в Кореї – обидві команди завоювали срібло!

Голова тренерської комісії ФВУ Володимир Бузаєв привітав присутніх на зустрічі тренерів чоловічої студентської збірної Сергія Скрипку і Миколу Пасажина, а також наставника команди дівчат Андрія Романовича з надзвичайним успіхом, який засвідчив: український волейбол рухається вперед, і тепер для інших вітчизняних команд, що стартуватимуть на міжнародній арені, цей результат буде своєрідним маяком.

Тренери у свою чергу подякували за підтримку та участь всієї волейбольної громадськості у підготовці студентських збірних.

Після цього учасники засідання перейшли до нагального питання – вибору тренера національної чоловічої збірної України. В процесі дискусії були названі три кандидатури – Юрій Філіпов, Сергій Скрипка та Віталій Осіпов, однак двоє останніх відмовилися від посади на користь Юрія Івановича Філіпова, який, до речі, раніше вже очолював національну збірну України.

Невдовзі після засідання тренерської комісії члени Викокому ФВУ на своєму зібранні затвердили Юрія Філіпова на посаді головного тренера чоловічої збірної України.

Популярные

Другие статьи
Related

Як навчити дитину читати

Навчити дитину читати - це захопливий і важливий етап...

Как выбрать клуб для занятий фитнесом

Фитнес Киев Выбор подходящего клуба для занятий фитнесом играет важную...

Английский язык для детей по методике Helen Doron

Англійська для дітей Хелен Дорон Изучение английского языка с раннего...