У Києві поліцейські затримали чоловіка та жінку за розбійний напад на мешканку Харківського масиву

Дата:

Співучасники увірвалися у квартиру та відібрали особисті речі потерпілої. Затриманим оголошено про підозру у скоєнні злочину, їм загрожує до     12-ти років ув’язнення із конфіскацією майна.

До поліції надійшло повідомлення про розбійний напад на квартиру у Дарницькому районі. На місце негайно виїхали слідчо-оперативна група поліції та бригада швидкої медичної допомоги.

Як повідомив начальник Дарницького управління поліції Володимир Ткаченко, 36-річна заявниця пояснила, що напередодні відчинила двері помешкання невідомому чоловіку й жінці, котрі вдарили її по голові. Деякий час вона перебувала без свідомості на підлозі, а коли отямилася, виявила, що з квартири зникли мобільний телефон, ноутбук, ювелірні вироби, гроші та інше майно:

«Протягом доби ми встановили місцезнаходження та затримали підозрюваних у вчиненні правопорушення у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Ними виявилися 38-річний мешканець Вінниці, який переховувався від виконання вироку суду за скоєння грабежу, та його знайома – 24-річна жителька Київщини. Під час проведення невідкладного обшуку у приміщенні орендованої квартири, у підозрюваних вилучили частину чужих речей. Чоловік заарештований, а жінці обирають міру запобіжного заходу».

Слідчим відділом Дарницького управління поліції проводиться досудове розслідування кримінального провадження за ч. 3 ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України. 

Фігурантам оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, їм загрожує до 12-ти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Джерело: Нацполіція України

Популярные

Другие статьи
Related

Як навчити дитину читати

Навчити дитину читати - це захопливий і важливий етап...

Как выбрать клуб для занятий фитнесом

Фитнес Киев Выбор подходящего клуба для занятий фитнесом играет важную...

Английский язык для детей по методике Helen Doron

Англійська для дітей Хелен Дорон Изучение английского языка с раннего...