У маршрутці «Київ-Бровари» чоловік побив поліцейську після невдалого флірту

Дата:

Чоловік побив у салоні маршрутки «Київ-Бровари» дівчину-поліцейську, бо та ігнорувала його залицяння. Про це повідомляє прес-служба поліції Києва.

Працівник поліції поверталась з Головного управління поліції в Київській області, де брала участь в урочистостях, присвячених Міжнародному жіночому дню.

Поруч неї сів невідомий чоловік і поводив себе грубо та нав’язливо. Дівчина попередила нахабного «залицяльника», що вона працює в поліції й попросила, щоб той не чіплявся.

Після того, як вона пересіла на інше місце, нападник щосили вдарив кулаком їй в обличчя, вирвав з рук сумку і на зупинці намагався втекти. Однак небайдужі пасажири його затримали, а молодій жінці, в якої була носова кровотеча, надали посильну допомогу.

На місце події оперативно прибули столичні працівники поліції та затримали нападника у порядку ст. 208 КПК України. Як встановили правоохоронці на місці події, зловмисником виявився мешканець Броварів, який неодноразово скаржився у поліцію на дружину і сина, які нібито систематично лупцюють його битою.

За фактом розбійного нападу на працівника поліції Київщини відкрито кримінальне провадження.

Популярные

Другие статьи
Related

Як навчити дитину читати

Навчити дитину читати - це захопливий і важливий етап...

Как выбрать клуб для занятий фитнесом

Фитнес Киев Выбор подходящего клуба для занятий фитнесом играет важную...

Английский язык для детей по методике Helen Doron

Англійська для дітей Хелен Дорон Изучение английского языка с раннего...