«Колізей» знову без грошей: суд скасував рішення Рівнеради про виділення коштів на ремонт стадіону «Авангард»

Дата:

Ситуація з реконструкцією стадіону «Авангард» Рівному знову зайшла в глухий кут. За позовом депутата Рівнеради Р. Стасюка суддя Рівненського окружного адміністративного суду скасував рішення Рівненської міської ради від 07.02.2018 №7 «Про зміни до бюджету міста Рівного на 2018 рік», у якому йдеться зокрема й про виділення коштів на ремонт стадіону «Аванград».

На сесії 7 лютого навколо цього питання тривали бурхливі дискусії. Частина фракцій вимагала не приймати швидких рішенні і хотіла додаткового обговорення питання «Авангарду». Натомість депутатам пообіцяли провести додаткову презентацію проекту реконструкції. Однак її і досі не провели. Тим часом весною цього року проектно-кошторисну документацією реконструкції стадіону таки передали у міську раду. Але одразу відправили на доопрацювання — щоб збільшити кількість коштів закладених на зарплати будівельників.

Тим часом у квітні 2018 року депутат Рівнеради Роман Стасюк звернувся з позовом до Рівненського окружного адміністративного суду про визнання протиправним та скасування рішення Рівненської міської ради від 07.02.2018 №7 «Про зміни до бюджету міста Рівного на 2018 рік».

— Питання, які розглядалися на позачерговому пленарному засіданні 07 лютого 2018 року не вносилися і не були розглянуті на Погоджувальній раді. Проект оспорюваного рішення було опубліковано з порушенням строків визначених ч.3 ст. 15 Закону України «Про доступ до публічної інформації", — йдеться у заяві депутата.

14 травня відбулось фінальне засідання, у якому позов задовольнили повністю, а рішення ради скасували. Рівнерада ще може подати апеляційну скаргу не це рішення, якщо ж цього не буде зроблене — воно набуде законної сили.

Популярные

Другие статьи
Related

Як навчити дитину читати

Навчити дитину читати - це захопливий і важливий етап...

Как выбрать клуб для занятий фитнесом

Фитнес Киев Выбор подходящего клуба для занятий фитнесом играет важную...

Английский язык для детей по методике Helen Doron

Англійська для дітей Хелен Дорон Изучение английского языка с раннего...