На Київщині патрульні затримали водія з ознаками наркотичного сп’яніння

Дата:

18 лютого, близько 11-ї години, патрулюючи автодорогою Київ – Одеса, інспектори відділу безпеки дорожнього руху звернули увагу на автомобіль марки Peugeot, який під час зміни напрямку руху не ввімкнув покажчик повороту. Поліцейські одразу зупинили транспортний засіб.

Під час спілкування з 32-річним водієм патрульні помітили у нього явні ознаки наркотичного сп’яніння.

Йому запропонували пройти освідування на стан сп’яніння, згідно чинного законодавства. Однак він відмовився від проходження огляду, пояснюючи це тим, що поспішає в лікарню до дружини.  

Окрім того, інспектори з’ясували, що цей водій є боржником по аліментах. Чоловік заборгував майже 50 000 гривень. У 2018 році відділом юстиції його тимчасово обмежили в праві керування транспортним засобом. 

На керманича патрульні винесли ряд адміністративних матеріалів: за ч.3 ст.126 (Керування транспортним засобом особою, яка має тимчасове обмеження такого права) КУпАП; за ч.1 ст.130 (Керування у стані сп’яніння) КУпАП; за ч.2 ст.122 (Порушення правил користування зовнішніми освітлювальними приладами або попереджувальними сигналами при початку руху чи зміні його напрямку)КУпАП. Тепер на чоловіка чекає суд.

Джерело: Патрульна поліція України

Популярные

Другие статьи
Related

Як навчити дитину читати

Навчити дитину читати - це захопливий і важливий етап...

Как выбрать клуб для занятий фитнесом

Фитнес Киев Выбор подходящего клуба для занятий фитнесом играет важную...

Английский язык для детей по методике Helen Doron

Англійська для дітей Хелен Дорон Изучение английского языка с раннего...