Особливості педикюрного крісла

Дата:

Кожен майстер педікюру має забезпечити професійний догляд за ступнями свого клієнта. Це можливо здійснити лише за допомогою спеціальних професійних засобів та меблів. До них висувається багато вимог, особливо коли виконуються не лише гігієнічні процедури, а й декоративне оформлення. Обладнання для педікюру має бути зручним для майстра та забезпечувати максимальний комфорт клієнта. До його вибору й купівлі варто поставитись дуже серйозно.

Відповідь на питання, чи потрібне крісло для педикюру у салоні краси, завжди ствердна. При цьому, вона є такою незалежно від основного профілю діяльності компанії. Можна надавати послуги перукаря чи косметолога, але у професійних кабінетах завжди також займаються і педікюром. Гарне крісло здатне забезпечити не лише комфорт, а й безпеку тих, хто ним користується.

Педікюрне крісло: механічне чи з електроприводом

Перший варіант – найпростіший, найбільш дешевий тип. Механічне крісло педикюрне розкладається або робиться у вигляді трону. У першого виду спинка легко піднімається та опускається, підлокітники просто регулюються. У деяких моделях також є фіксуючі установки для голови, які полегшують косметичні маніпуляції та додатково забезпечують масажну функцію. Трон поставляється зі спеціальними підставками, на які ставляться ступні. Таке крісло дуже не зручне, бо не розкладається і має велику вагу.

Трохи дорожчим, але також доступним за ціною є крісло з електроприводом. Такий різновид комплектується одним або кількома моторами. Вони керують процесом трансформації та зміни положення. На електричне крісло для управління встановлюється педаль, також можливе використання ручного пульта. Більшість сучасних моделей додатково вільно обертаються навколо своєї осі. Меблі з електричним приводом більш зручні в роботі.

Гідравлічне або пневматичне педикюрне крісло

Перший варіант відноситься до професійного обладнання, тому його вартість не можна назвати дуже низькою. Саме модель із гідравлікою є найбільш зручним варіантом як для майстра, так і для клієнта. Вона трансформується швидко й легко, при цьому майже не робить шуму. Достатнього всього раз чи двічі натиснути на педаль, яка розташована біля основи. Також кожен оцінить можливість міняти висоту посадки.

Більш доступним за ціною є пневматичне крісло. Ознайомитись із існуючими варіантами найпростіше тут https://ukrstil.com/ua/.

Популярные

Другие статьи
Related

Як навчити дитину читати

Навчити дитину читати - це захопливий і важливий етап...

Как выбрать клуб для занятий фитнесом

Фитнес Киев Выбор подходящего клуба для занятий фитнесом играет важную...

Английский язык для детей по методике Helen Doron

Англійська для дітей Хелен Дорон Изучение английского языка с раннего...